ДОБРЕДОЈДОВТЕ

Компанијата ВИП ПРОЕКТ, која што е основана во 2009 година, претставува млада но успешна комапија на македонскиот пазар, која се бави со изведување на различни услужни дејности од областа на градежништвото, градежно занаетчиските работи, како и трговијата со опрема и материјали.

ВИП ПРОЕКТ се роди од потребата првата класа на материјали и квалитетната изработка да бидат со попристапни цени и достапни до сите наши потенцијални клиенти.

Постоиме за да ги оствариме желбите и потребите на нашите клиенти, кои што се и ќе останат наш врвен приоритет и се стожерот околу кој се насочува целата наша креативност и енергија.

edilxa_novo2

Со нашиот стручен кадар и опремата со која располагаме подготвени сме да излеземе во пресрет на секаков тип на задачи и предизвици поставени пред нас од страна на клиентите. Квалитетот на извршените работи и запазувањето на договорените рокови се врвни приоритети во нашето работење.

УСЛУГИ 

ПОСЛЕДНИ ОБЈЕКТИ

© 2013 ВИП Проект | Сите права се задржани!