НОВИНИ

Расте бројот на издадени одобренија за градба

Надлежните служби во април годинава издале 241 одобрение за градење , што е зголемување за 20,5 отсто во однос на истиот период минатата година, покажуваат податоците на Државниот завод за статистика.

Партнер на Вип Проект

edilxa3

Услуги

Најново во новини

© 2013 ВИП Проект | Сите права се задржани!