ПАЛАТА ВОДНО

ПАЛАТА ВОДНО

ПРОДАВАМЕ ЗАВРШЕНИ ЕKСКЛУЗИВНИ СТАНОВИ СО ИМОТЕН ЛИСТ, ВЕДНАШ ДО ЕКС ХОТЕЛ ПАНОРАМА ВО НАСЕЛБА ВОДНО.

РАСПОЛОЖЛИВИ КВАДРАТУРИ ЗА ПРОДАЖБА:

Станови сопственост на ЕУРОПРОФИЛ на локацијата на ул.Салвадор Аљенде – Водно се следните

ВЛЕЗ 1 – ПРИЗЕМЈЕ  СТАН – 18М2 – продадено

ВЛЕЗ 1 – ПРИЗЕМЈЕ СТАН БР.01 – 56М2 – продадено

ВЛЕЗ 1 – ПРИЗЕМЈЕ СТАН БР.03 – 44М2 – продадено

ВЛЕЗ 1- КАТ 1 СТАН БР.04 – 57М2 – продадено

ВЛЕЗ 1- КАТ 3 СТАН БР.14 – 77М2 – продадено

ВЛЕЗ 1- КАТ ПОТК. СТАН БР.20 – 126М2 – продадено

ВЛЕЗ 1- КАТ ПОТК. СТАН БР.21- 136М2 – продадено

ВЛЕЗ 2- ПРИЗЕМЈЕ СТАН БР.01 – 74М2 – продадено

ВЛЕЗ 2- ПРИЗЕМЈЕ СТАН БР.04 – 80М2продадено

ВЛЕЗ 2- ПРИЗЕМЈЕ СТАН БР.05 – 28М2 – продадено

ВЛЕЗ 2- КАТ 1 СТАН БР.07 – 48М2 – продадено

ВЛЕЗ 2- КАТ 3 СТАН БР.19 – 104М2 – продадено

ВЛЕЗ 2 -КАТ 4 СТАН.БР.21 -147М2 – продадено

ВЛЕЗ 2- КАТ 4 СТАН БР.22 – 49М2 – продадено

ВЛЕЗ 2- КАТ 4 СТАН БР.23 – 148М2- продадено

ВЛЕЗ БР.2 Е ВЛЕЗОТ ВО КОЈ СЕ ВЛЕГУВА СО ПОГЛЕД КОН ВОДНО, А ВЛЕЗ БР.1 Е ВЛЕЗОТ НА СТАНОВИТЕ СО ПОГЛЕД НА ГРАДОТ…

Погледнете ги сликите од овој објект:

Погледнете ја видео презентацијата од објектот:

Локација на објектот:

Други објекти

© 2013 ВИП Проект | Сите права се задржани!