КВАЛИТEТ

ВИП ПРОЕКТ користи високо квалитетни материјали:

– Енергетски ефикасни објекти, одлични коефициенти на звучна и топлинска изолација

– Фасадна столарија-петкоморни ПВЦ профили и термоизолационо четирисезонско стакло

– Висококвалитетни, асеизмички градби со подобрување на носивоста на тлотo

– Надворешни блиндирани ( GARDESA) и внатрешни ( COOPLEGNO) италијански врати

– Високо квалитетни италијански плочки ( IRIS CERAMICA)

– Санитарии ( POZZI-GINORI) и чешми (PAFFONI)

– Мермер и гранит (FMG)

– Видео надзор, видеофонија, електронски пристап во објектите

– Современи подземни паркинзи

– Луксузни деловни простории

Последни проекти

© 2013 ВИП Проект | Сите права се задржани!